Hayden Panettiere
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayden Panettiere

Čia ne oficelus Heyden Panettiere fanų forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Pirmos "Villais" serijos eiga

Go down 
AutoriusPranešimas
Tomutė.
Admin
Tomutė.

Pranešimų skaičius : 32

Pirmos "Villais" serijos eiga Empty
RašytiTemos pavadinimas: Pirmos "Villais" serijos eiga   Pirmos "Villais" serijos eiga I_icon_minitimeKv. 07 31, 2008 7:09 pm

Dėka Comic-Con mes jau galime sužinoti kas vyks pirmoje 3 sezono serijoje. Žiūrintiems serijas Lietuvoje patariu neskaityti, nes jūs matėte tik pirmąjį sezoną. Kas pasiryžo spaudžiam skaityti toliau...

Spoileriai susiję su tik su Clair. Jeigu nori pasiskaityti pilną pirmosios serijos eigą ar/ir paskaityti kas laukia kitų herojų eik čia .
Sylar grįžta! Jis pasirodo ir terorizuoja Clair jos namuose. Akivaizdu, kad scena parašyta kažkieno jaučiančio prieraišumą “Scream” (lt. “Klyksmas”) su pasibaisėjimo privilegija. Jų scenos kartu yra ryškiausios serijoje, tuo pačiu metu įtemptos ir linksmos.
„Aš žinau, kad tu bijai Clair“, - sako Sylar. „Aš bijočiau taip pat jeigu čia būčiau su tokiu kaip aš.“
Clair nuduria jį į širdį su milžinišku virtuvės peiliu. Bet Sylar įveikia ją ir tampa Hanibalu Lekteriu nukirsdamas jai pakaušį ir sugerdamas jos galią.
Kai jis išeina Clair paklausia Sylar kodėl jis jos nenužudė.
„Tu negali numirti Clair“, - atsakė jis. „Spėju dabar negaliu ir aš.“
Atgal į viršų Go down
https://hayden.forum.st

Pirmos "Villais" serijos eiga
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Hayden "Madeo" Restorane